www.speedbadminton.hu Minden ami gyorstollaslabda…

7okt/110

Újbuda kitett magáért!

A Budai XI.-Ratminton standja a Sportágválasztón

Hihetetlen, hogy október elsején ilyen jó időnk legyen! A kopaszi-gát hátsó része remek helyszínnek bizonyult, a plakátra, felhívásra és a meghirdetésre sem lehetett panasz: rengetegen jöttek el, hogy még utoljára kiélvezzék az ősz napsugarait. A biciklivel érkezők ha jól tudom kis ajándékot kaptak, Újbudás kulacs formájában. Nos, úgy tűnik ebben a kerületben nem kell sokáig noszogatni senkit, hogy bringára pattanjon, mert ennyi kétkerekűt egy helyen ritkán látni. Gyerekek, felnőttek mind úgy érezték, ha már sportágválasztó, illik nem kocsival jönni.

A sport választék igen szélesre sikeredett. Még a belépés előtt hatalmas területen ügyességi pálya, mountain bike bemutató (Free Style), nagy sportkamion és számos egyéb látványosság várt mindenkit. Belépve a Raketlonosok és mi, azaz a gyorstollasosok kaptak helyet egy közös sátorban. Ennek mi igazán örültünk, mert amikor lélegzetvételnyi időhöz jutottunk, összemérhettük erőinket asztaliteniszben. Az előttünk elterülő röplabdapályát is kipróbáltuk a profikkal, hadd ne mondjam ki nyert.

Kicsit odébb különböző küzdősportokkal lehetett megismerkedni, képviseltette magát az elmaradhatatlan foci, a sakkot hatalmas táblánlehetett kipróbálni, a búvárkodást pedig egy olyan harangban, amilyenben utoljára Houdinit láttam kiszabadulni. Ez persze a kopaszin nem volt annyira veszélyes.

A színpadon végestelen végig programok, este koncertek.

Nemcsak azért mert rengetegen próbálták ki szeretett sportágunkat, hanem mert tényleg így is gondolom, állíthatom: a rendezvény rendkívül körültekintő módon, igen színvonalasan lett megrendezve, erről tanúskodik az a tény is, hogy nem volt olyan pillanat, hogy ne lettek volna nagyon sokan minden standnál és a színpad előtt.

Köszönjük Újbuda, remekül szórakoztunk! Tekintsék meg képeinket:

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • Google Bookmarks
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.