www.speedbadminton.hu Minden ami gyorstollaslabda…

29szept/111

Válassz sportot Újbudán! Próbáld ki a gyorstollast is!

Most szombaton, október elsején, sporttörténeti rendezvény lesz Újbudán. A rendezvényen közel 40 kerületi sportegyesület több mint 50 sportágból kaphatnak ízelítőt és a későbbiekben - ha kedvet éreznek hozzá - edzés és verseny lehetőséget is. A szakosztályok bemutatják sportági sokszínűségüket, lehetőségeiket, látványos bemutatók, nyílt edzések, technikai elemek oktatásával mutatkozik be a XI. kerület sportélete.Ízelítő a programokból:

A Budai XI - Ratminton-al egész nap, képzett edzők és profi versenyzők segítségével ki lehet próbálni a gyorstollast. Ütőt, labdát nem kell hoznod, de ha tetszett, akár  a helyszínen is megvásárolhatod a kezdő szettedet, vagy akár a profi ütődet is! A kezdő szett (két ütő és labda szett!) akár már 5500 Ft-tól kapható!

A bullet-szett!

11.00 és 15.00 között Gizmo Freestyle Show a bejáratnál, szabadstílusú kerékpáros bemutató mobil funbox-on, 4 méter magas ugrások, a hazai MTB/BMX dirt és park kerékpározás élvonala látványos alap trükökkel és nagy ívű ugrásokkal kápráztatja el a nézőket a helyszínen felépített mobil ugratón a világhírű amerikai sportszemüveg gyártó cég kamionnal szemben, ahol sportág specifikus felszerelések kaphatóak!

12:00-13:00 Latin project élő koncert és tánc show a színpadon
A Szentimrevárosi Darvak Érintős Rögbi sportegyesület rendhagyó bemutató mérkőzést játszik a Budai XI SE Újbuda Rebels amerikai focicsapatával! Az öböl végében a rögbi sátornál , 13:00-kor a Magyar Érintős Rögbi válogatott tartja bemutató edzését az odalátogatóknak!
A sportszakember képzésre is gondoltak a szervezők a Budapesti Sportszövetségek Uniója sátránál lehet érdeklődni a különféle oktatói, edzői képzésekről, gyakorlati táborokról!
Az Újbudai BHG búvárklub sportegyesület 14:00-kor a nyílt vízen látványos bemutatót tart, a búvár sátornál 2000 l-es vizes hengerben lehet kipróbálni a palackos merülést

Itt lesznek a gyorstollas pályák felállítva

szakemberek segítségével, fürdőruhát hozzanak a rendezvény résztvevői!
A Szegedi Kajak-Kenu Világbajnokságon sikeresen szereplő világ-és olimpiai bajnokok élmény beszámolót tartanak és dedikálnak a Spartacus vízitelepen!
A Gyógyír 11. Nonprofit Kft. 9:00-11:00-ig ingyenes egészségügyi méréseket tart a központi sátornál!
A színpadon 18:00-20:00 között élő zenés koncertek, El Buerdo Fuello és az ÜZLETEMBERS!

A programokat számtalan színes és különleges elem kíséri, 10:00-20:00-ig, a színpadon változatos sportbemutatók, harcművészeti bemutatók, verseny aerobik, tánc, bemutatók, ingyenes aerobik, tánc órák, hangulatos élő latin koncert, újdonságképpen a kerületi labdarúgó szakosztályok és kosárlabda szakosztályok érdekes bemutatóval rukkolnak elő, este pedig két élő koncert várja az odalátogatókat.

Az eseményünk egyik kiemelkedő programja már hagyományos Ötpróba London EDF-Démász budapesti kerékpár próba amely most számtalan plusz ajándékkal várja az érdeklődőket, a túra védett útvonalakon, Újbuda kerékpáros útjain zajlik. Frissítő és jelentkezési állomások, a központ a Lágymányosi öböl Hengermalom úti bejáratánál az 5 próba sátránál, a Campona, kerékpár úti szakaszán és a Kamaraerdei Ifjúsági Park nagy sátránál található. A központi helyszínen jelentkezők ajándék kulacsot kapnak ajándékba. A rendezvényen lehetőség nyílik kerékpár kölcsönzésre és a regisztrált próbázok között 50 főként egy ajándék kerékpárt sorsolnak ki. Iskolák részére akik próba könyvvel rendelkeznek és minimum 20 fővel részt vesznek a próbán, a szponzor által felajánlott kerékpárt kapnak ajándékba.

Nemcsak az időjárás, a környezet is gyönyörű lesz!

A rendezvény zárásaként 21:00-kor a Spartacus vízi telepnél várjuk azokat akik szeretnének részt venni az éjszakai fáklyás vízi felvonuláson, aki nem rendelkezik vízi járművel azoknak rendelkezésre állnak a 24 fős sárkányhajók (helyszíni regisztráció a keret létszám erejéig, egész nap a központi sátornál).

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.
http://sport.ujbuda.hu/

Keresd a Budai XI - Ratminton gyorstollasl szakosztály pályáit és sátrát a Lágymányosi öböl Hengermalom úti bejáratánál, a kopaszi gáton, most szombaton!

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • Google Bookmarks
Hozzászólások (1) Trackbacks (0)
  1. Profi versenyzők, jó játékot és sikeres publikálást kívánunk Tolnáról! Mi halakat megyünk ijesztgetni Akasztóra. Üdv mindenkinek! Vincze Karcsi és Csuncsi


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.