www.speedbadminton.hu Minden ami gyorstollaslabda…

18ápr/110

“Ütős” ajánlat!

A Victor Vicfun ütőszettje, a legütősebb ajánlat...

A József Attila általános iskolában volt először lehetőségem kipróbálni a Victor legolcsóbb szettjét, a Bullet-badmintont. Röviden: a szett kétséget kizáróan a legjobb választás iskoláknak, kezdőknek, a sporttal ismerkedőknek!!!

Az olcsó ütőkkel szemben az emberek egy részének averziója van. De a Vicfun szettje minden ellenérzést hamar eloszlat... Amikor elsőre kézbe vesszük, a minőségét próbáljuk megfejteni. Nos, a Victor, mint saját gyárral rendelkező gyártó és mint a tollaslabda "szektor" vezető márkája mindent megtett, hogy ebben a számára viszonylag új sportágban is kitűnőt gyártson. Szerintem sikerült is neki.

Az ütők szépek, rendkívül strapabírók és nem nehezek, annak ellenére, hogy nem karbonból készültek, mint a felső kategóriás ütők, hanem alumíniumból. A húrozás szintén szolid, erős, egyhamar nem fárad el, nem ereszkedik meg.

A szettben az egyetlen kicsit gyenge pontja a labda, de az sem véletlen. Kétségkívül, a szetthez tartozó labdák gyengítettek, nem a Shock labdákhoz hasonlatos minőségűek. Ha kezdő játékos veszi kézbe, aki viszonylag sokszor nem a megfelelő helyen találja el, hanem "fával", azaz az ütő keretével, a labdák hamar szétmennek. De ezek a labdák nem is a hosszú játékra lettek létrehozva, hanem mondjuk úgy, ajándék az ütőszetthez. Az árba nem is férne bele "rendes" labda, hiszen annak szett ára önmagában is 1770 Ft. Úgy kell a szettben lévő labdákra tekinteni, mint egy ajándékra, amellyel el lehet kezdeni az ütögetést.

Voltak akik megkérdezték tőlem a jogos kérdést, hogyan tud a Victor ennyire olcsó ütőt gyártani anélkül, hogy a minőség rovására menne az ár?

A válasz egyszerű: a Victor hatalmas tapasztalattal bír az ütőgyártásban, több évtizede ontja a tollaslabda ütőket, egy jó ideje vezeti is a "slágerlistákat". A saját gyár és az ebből adódó saját gyártás előnye, hogy a mennyiségek könnyen tervezhetőek, egy-egy modell sorozatgyártásának beindítása nem olyan nehéz, mint a bérgyártásnál. A Victor ráadásul korábbi tapasztalatait felhasználva nem gyárt sokféle ütőt, mindössze hármat, plusz a Vicfun szettet, így optimalizálja a gyártási mennyiséget, ami persze az árra igen nagy hatással van és ezért kerülhet a Bullet badminton szett a két ütővel, hordtáskával és három gyakorló labdával mindössze 5400 Ft-ba, azaz a konkurencia árának harmadába! Ez tényleg "ütős" ajánlat!

Az első legyártott mennyiség a szettből Németországban már előrendelésben elkelt, amit itthonra rendeltünk, az a készlet is csak egy-két napig tartott. Így fordulhatott elő, hogy még a webshopba ki se tudtuk rakni a terméket, már elfogyott! A következő szállítmány most érkezik a hét első felében, már rendelhető.

Örülök, hogy már egy nagy hazai sportáruház-láncban is kapható a szett, igaz, kicsi drágábban (7000 Ft). Reméljük nagy segítségére lesz mindenkinek ez is és a gyorstollaslabda széles körű megismertetése még nagyobb léptekkel halad...

Itt a jó idő, ütőre fel!

(További fényképekért lásd a korábbi cikkünket!)

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • Google Bookmarks
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.