www.speedbadminton.hu Minden ami gyorstollaslabda…

9márc/110

Megjelent a legolcsóbb gyorstollaslabda ütő!

Ki gondolta volna jó pár évvel ezelőtt, hogy valaha kezünkben tarthatunk egy olyan ütőszettet, amelynek ára alig éri az 5400 Forintot? Pedig amit a Victor most Bullet-Badminton néven kihozott, az minden bizonnyal a valaha volt legjobb ár/érték arányú gyorstollaslabda ütő!

Az 1968-ban létrehozott Victor, mint régi, patinás cég, saját gyárral és benne dolgozó 1400 emberrel büszkélkedhet. Ezt ezen a piacon kevesen mondhatják el magukról, mert jórésztminden gyártó csak gyártat, de nem épít fel saját gyárat, pedig annak rengeteg előnye van, melyeket most nem célunk elemezni, de nyilvánvaló, hogy a saját gyártás rendkívül sok előnnyel bír, mint például a rendkívüli költséghatékonyság!

A Victor a kerti és strand játékok (kültéri), avagy ahogyan ők nevezik a Fun Games számára egy külön márkanevet eszelt ki, melyet Vicfun-nak nevezett el. Ide tartozik az asztalitenisz, a kerti tollaslabda (tehát nem a versenysport), a bounce- (fa ütő labdával) és beachball szettek, a ring toss (gyűrűre dobálás), a netball (hálós ütő), a minifederball (mini tollasütő), a boccia (pétanque), a floorball, stb... és természetesen a gyorstollaslabda.

Visszatérve a Vicfun Bullet-Badminton szetthez, nézzük mit is tartalmaz a szett:

A labdák zöld színű fejet kaptak...

Két darab narancssárga-fekete fényezésű robusztus alumínium ütő és három darab labda, narancssárga testtel és zöld színű fejjel. Mindez egy, az egyik oldalán átlátszó táskába csomagolva.

Mivel tesztelni még nem tudtuk, ezért a leírásra kell hagyatkoznunk, mely szerint a Bullet-Badminton ütőnek remek tulajdonságai vannak, robusztus felépítésük miatt tartósak és a labdák "nyíl gyorsaságúak"!

Annak ellenére, hogy játszani még nem játszottunk vele, azt láttuk, hogy a húrozás feszes és az ütő valóban robusztus kinézetű. Mivel egy kezdő ütőről beszélünk, azt vártuk, hogy nehéz lesz, de tévedtünk. Az ütő egyáltalán nem nehéz, bár természetesen nehezebb a VF sorozatnál, hiszen elsősorban iskoláknak, kezdő szintű játékosoknak, gyerekeknek szánták.

Azt kétség kívül megállapíthatjuk, hogy az ígéretnek megfelelően valóban a legjobb ár-érték arányú termékről beszélünk!

Az ütőszett mintapéldánya már itt van a kezünkben és már rendelhető!

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • Google Bookmarks
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.