www.speedbadminton.hu Minden ami gyorstollaslabda…

5márc/110

A Victor az ISPO-n (München)

Mint minden évben, idén is ugyanabban az időszakban rendezték meg a magyar szemmel elképzelhetetlen méretű területen elhelyezkedő ISPO-t, azaz az International Sports Business Network-öt. Itt aki számít valamit is a sport területén, jelen van. Gyártó cégek ezrei mutatják be kollekcióikat évente kétszer. Rengeteg üzlet köttetik itt mindössze négy nap alatt.Február elején szokásos utamat kicsit másként terveztem, mert most nemcsak a nürnbergi játékvásáron volt kötelező a részvételem, hanem a müncheni Ispo-n is. Itt beszéltem meg találkozót ugyanis a Victor cég képviselőjével, hogy megbeszéljük az elmúlt időszak eseményeit, elmeséljem jövőbeni terveim. Még szerencse, hogy szinte egy időben vannak, csak 150 kilométerrel odébb.

A Victor standját viszonylag hamar megtaláltam, hiszen a tollaslabdában piacvezető cég nem nagyon bújt el, szép kis standot építettek. Idén már a gyorstollaslabdára is nagyobb hangsúlyt fektettek, a stand egyik oldalánál hatalmas Vicfun Speed-Badminton plakát díszelgett. Ezen felül most indul az igazi "suliprogram", amit a Vicfun Bullet-Badminton szett jelképez, amely most márciustól elérhető és egy rendkívüli ár/érték arányú szett kezdőknek, iskoláknak, stb... Két darab robusztus, nagy teherbírású alumínium ütőből és három darab labdából áll, a szett ára pedig előreláthatóan nem lesz több 5500 Ft.-nál!!! (Erről nemsokára még írunk, a jövő héten már itt a mintadarab).

Idei újdonságok:

100% pure nature organikus biopamut pólók, a Cool cellás "verseny" ruházat teljesen megújult, újak a melegítők, és még rengeteg dolog, de a legfőbb a gyorstollalaslabda ütőkből a Bullet-Badminton sorozat sikere (Németországban a program már most nagyon sikeres!).

DéTé

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • Add to favorites
  • Print
  • Google Bookmarks
Hozzászólások (0) Trackbacks (0)

Még nincsenek hozzászólások


Hozzászólás

(required)

No trackbacks yet.